Misioni dhe Qëllimet strategjike të programit baçelor në Patundshmëri

MISIONI


Misioni i programit baçelor është të ofrojë arsimim të cilësisë së lartë duke zhvilluar njohuri të zbatueshme dhe aftësi unike që u shërbejnë të diplomuarve dhe punëdhënësve në tregun e punës në industrinë e ndërtimit, duke kontribuar në frymën e ndërmarrësisë dhe rritjen e qëndrueshme të industrisë.


QËLLIMET STRATEGJIKEQëllimi kryesor strategjik i programit është të zhvillojë aftësi dhe njohuri unike për një menaxhim efektiv dhe profesional të çështjeve ligjore, investimeve dhe transaksioneve të pasurive të patundshme duke u bërë shtytësit e ndryshimeve të industrisë së ndërtimeve.


Qëllimet tjera strategjike të programit baçelor janë paraqitur mëposhtë:•    Qëllimi strategjik 1: Mjedis shembullor për mësim
      o    Strategjia 1.1 Ofrimi i shërbimeve të cilësisë së lartë akademike në bashkëpunim me Nova Univerza, Universitetin Norvegjez për Shkencë dhe Teknologji dhe UBT•    Qëllimi strategjik 2: Universitet i njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar në fushën e menaxhimit të patundshmërive
      o    Strategjia 2.1 Përkrahja e rigorozitetit kurrikular në bashkëpunim me UBT, NTNU, Nova Univerza, sektorin privat dhe shoqërinë civile;
      o    Strategjia 2.2 Mundësitë e praktikës dhe përvojave•    Qëllimi strategjik 3: Program i standardeve të larta akademike
     o    Strategjia 3.1 Ekselenca akademike

 

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...

Akademia Verore 2020

Akademia Verore me temën kryesore: “Sustainability and Real Estate Management” do...më shumë...