Profili i studentëve

Ju jeni të fascinuar me legjislacionin ndërkombëtar dhe evropian dhe dëshironi të jeni pjesë e botës juridike. Ju jeni të orientuar ndërkombëtarisht dhe dëshironi të ofroni shërbime juridike në nivel ndërkombëtar nëpër organizata dhe kompani me kontakte evropiane apo dëshironi të jeni pjesëmarrës në përafrimin e legjislacionit të Kosovës me atë evropian. Ju keni shkathtësi të mira ndërpersonale, punoni saktë dhe jeni student i pavarur dhe i disciplinuar. Për më shumë ju mendoni me sy kritik: ju nuk pranoni çdo gjë pa e shqyrtuar atë, pra keni mendimin tuaj.

A e njihni vetën tuaj në këtë profil? Atëherë programi i ESLG-së në juridik me fokus në BE është zgjidhja e juaj e duhur.
 

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs pë regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2022-2023

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG Nr.prot. 1678, të...më shumë...

Të drejtat e studentëve

Të drejtat e studentëve si pjesë e projektit "Rritja e pjesëmarrjes së...më shumë...

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme të sigurimit të cilësisë në Kosovë

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme...më shumë...