Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

– Seminar mbi pavarësinë e Kosovës – 2 dhjetor 2009

Fakulteti Evropian i Drejtësisë nga Nova Gorica i cili është institucioni...më shumë...

Emërimi i Rektorit

Bordi i ESLG-së ka vendosur të emërojë Prof.Dr.Dimitrij Rupel Rektor të...më shumë...

Ora informative – 7 qershor 2010

Rektori i ESLG-së Prof.Dr.Dimitrij Rupel (ish Ministër i Punëve të Jashtme...më shumë...