Tarifat e shkollimit

Për programin baçelor në Juridik dhe Menaxhimi i Patundshmërive dhe Infrastrukturës (BA) tarifat e shkollimit të paraqitura mëposhtë aplikohen:

•    Për regjistrim në vitin e parë të studimeve tarifa e shkollimit prej 1,200 € për vit akademik vlen;
•    Për regjistrim në vitin e dytë të studimeve tarifa e shkollimit prej 1,400 € për vit akademik vlen;
•    Për regjistrim në vitin e tretë të studimeve tarifa e shkollimit prej 1,500 € për vit akademik vlen;

Për programin master në Menaxhimin e Patundshmërive dhe Infrastrukturës (MA) tarifat e shkollimit të paraqitura mëposhtë aplikohen:

•    Për regjistrim në vitin e parë të studimeve tarifa e shkollimit prej 1,200 € për vit akademik vlen;
•    Për regjistrim në vitin e dytë të studimeve tarifa e shkollimit prej 1,300 € për vit akademik vlen;

Kandidatët e shkëlqyeshëm kanë të drejtë në bursa dhe ndihmë financiare. Për më shumë informata kliko në politikën e bursave në http://www.eukos.org/?page=1,107

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...

Akademia Verore 2020

Akademia Verore me temën kryesore: “Sustainability and Real Estate Management” do...më shumë...