Doc.Dr.Kemal Yildirim

Docent Dr. Kemal Yildirim posedon përvojë të gjerë në mësimdhënie dhe hulumtim për një sërë universitetesh anembanë botës. Profesor Yildirim ka doktoratë nga Universiteti Azteca në Meksiko dhe magjistraturë nga Universiteti Jyvaskyla – Finlandë.


Të arriturat e përvojës profesionale të Profesor Yildirimit është paraqitur mëposhtë:


•    Bashkëpunëtor Shkencor në Fakultetin Juridik të Universitetit Coimbra, Portugali;
•    Bashkëpunëtor i lartë shkencor pranë Universitetit EMUI EuroMed; 
•    Bashkëpunëtor i lartë shkencor në Universitetin e Buenor Airesit në Argjentinë;
•    Zëvendës redaktor i Revistës World Research Journal of Political Science;
•    Anëtar i Këshillit Redaktues të revistës Psychology and Behavioral Sciences Journal;
•    Ligjërues i lartë në Akamai University;
•    Profesor në Institutin Sastra Angkor në Kamboxhia;
•    Profesor në Universitetin Ndërkombëtar Logos, SHBA;


Lista e publikimeve të Dr. Kemal Yildirim është paraqitur mëposhtë:


•    "Conflict Resolution  in the workplace for Colleges and Universities Academic Staff in Turkey and Serbia and Vatican's view on European education 
•    Topical issues in Organizational Behavior – A Comprehensive book of readings Chapter Fourteen: An analysis of Organizational Psychology of Punishment in Turkish Primary Schools
•    Book review on Women Entrepreneurs: New Opportunities and Challenges 106-113
•    Development and Survival Strategies in Jordan and the Contribution of Female-Owned Firms to Domestic Economic Growth in Turkey.......88-105 – JWE- Journal of woman entrepreneurship (published)
•    “The role of female-owned firms/industries on local economic growth in Turkey and in Jordan.”  Published by outskirtspress  publishing house in United states of America-2009’’ St clements university – E-Journal
•    Disaster Risk and Climate Change in the Middle East VERITAS
•    “The role of female-owned firms/industries on local economic growth in Turkey and “The role of female-owned firms/industries on local economic growth in Turkey and in Jordan.”, ISBN: 978-1-4327-4755-8

Orët e konsultimeve: Me termin

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës...më shumë...

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...