M.Sc. Edin Murati

M.Sc. Edin Murati posedon tre vjetë përvojë në konsulencë dhe 2 vjet në mësimdhënie. Profesor Murati ka magjistraturë në menaxhimin e patundshmërive dhe baçelor në menaxhimin e patundshmërive dhe është i specializuar në infrastrukturën e qëndrueshme dhe rezistente, me theks të posaçëm në infrastrukturën e qëndrueshme rrugore.


Përvoja profesionale e M.Sc. Edin Muratit është paraqitur mëposhtë:


•    Menaxhimi i projekteve për Scooler sh.p.k;
•    Konsulent për Këshilltaren Juridike të Ministres së Drejtësisë;
•    Konsulent për Misionin e OSBE-së në Kosovë, Përkrahja për Ministrinë e Drejtësisë;

 

PUBLIKIMETMurati, E. (2018), “Bicycle effect” on reducing enormous gas emissions in Prishtina, Interdisciplinary Research on Real Estate held at Hanze University of Applied Sciences, Research Center for Built Environment, Third Interdisciplinary Research on Real Estate held at Hanze University of Applied Sciences, Research Center for Built Environment, 20-21 September 2018.
 


Aktivitetet dhe çertifikimet


•    “Political Academy for young mixed-community women and men” [OSBE]
•    Trajnim “Kosovo Demand for Justice Program” [Center for Democratic Governance and Rule of Law – Ohio Northern University, USA]
•    Punëtoria “Political Engagement of Young Leaders” [OSBE]
•    Punëtoria “Building Future Young Leaders” [OSBE]

Orët e konsultimeve: Çdo të Hëne dhe Mërkure prej orës 15:00 deri 16:00

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs pë regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2022-2023

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG Nr.prot. 1678, të...më shumë...

Të drejtat e studentëve

Të drejtat e studentëve si pjesë e projektit "Rritja e pjesëmarrjes së...më shumë...

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme të sigurimit të cilësisë në Kosovë

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme...më shumë...