Procedura e aplikimit të stafit

Procesi i aplikimit

A jeni i interesuar për një nga vendet tona të lira të punës? Çdo konkurs tregon saktësisht mënyrën e aplikimit.

Aplikantët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:


   1. CV gjithëpërfshirëse
   2. Deklarata e filozofisë së mësimdhënies
   3. Dy referenca profesionale
   4. Kopje e skanuar e çertifikatave të diplomës me vendime njohje nga NARIC

Kërkesat dhe të gjithë aplikantët duhet të dërgojnë dokumentet e tyre përmes postës elektronike në: [email protected].

Cili është procesi i aplikimit?


-Konfirmimi i marrjes pas aplikimit tuaj
-Brenda disa ditëve të punës, do t'ju njoftojmë se aplikimi juaj është pritur mirë. Ju gjithashtu do të merrni informacion në lidhje me hapat vijues në proces.
-Vlerësimi i CV dhe deklarata e filozofisë mësimore
-Në bazë të CV-ve dhe deklaratës së filozofisë së mësimdhënies, një komision përzgjedhës përcakton se cilët kandidatë duam të intervistojmë. Ju do të merrni një mesazh, edhe nëse nuk jeni të ftuar për një intervistë.Faza e intervistësDisa kandidatë do të ftohen për një ose disa intervista. Mund t'ju kërkohet të jepni një leksion testimi, të paraqisni hulumtimin tuaj ose të bëni një vlerësim.Kontrollimi i referencaveDo t'ju kërkohet gjithashtu referenca. Referencat e deklaruara do të kontaktohen.Vendimi

Komisioni i përzgjedhjes do t'ju informojë nëse jeni pranuar apo jo, përfshirë arsyet e vendimit.


Oferta e kontratesNëse të dy ju dhe Kolegji bini dakord për kushtet e punësimit, do t'ju ofrohet një kontratë.

Kolegji ESLG gjatë procesit të rekrutimit dhe përzgjedhjes ushqen vlerat e mëposhtme:

- Një shans i drejtë për emërim;
- Trajtim i barabartë;
- Qartë procesin e aplikimit;
- Trajtimi konfidencial i të dhënave tuaja personale;
- Informacion i qartë dhe në kohë në lidhje me progresin e aplikimit tuaj.

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs pë regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2022-2023

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG Nr.prot. 1678, të...më shumë...

Të drejtat e studentëve

Të drejtat e studentëve si pjesë e projektit "Rritja e pjesëmarrjes së...më shumë...

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme të sigurimit të cilësisë në Kosovë

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme...më shumë...