Lajmet

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës 29/07/2021, Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik 2021-2022 në programet e akredituara nga Agjencia Kosovare e Akreditimit:më shumë

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New University”, në Slloveni, prof.dr Visar Hoxha, ka mentoruar disertacionin e doktoratës: “Renovimi i qëndrueshëm i ndërtesave në Kosovë”, të kandidatit Fuat Pallaska.më shumë

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik 2020-2021më shumë

Akademia Verore 2020

Akademia Verore me temën kryesore: “Sustainability and Real Estate Management” do të mbahet prej 27 korrik deri më 1 gusht 2020më shumë

Kolegji ESLG dhe IETL me marrëveshje bashkëpunimi

Kolegji ESLG dhe Instituti për Ekonomi të Tregut të Lirë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimimë shumë

previous

1-5 Nga 81

next

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës...më shumë...

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...