Profesor Asistent Dr. Arzu Tuncer

Profesor Asistent Dr. Arzu Tuncer posedon dhjetë vet përvojë në mësimdhënie dhe hulumtim në nivel ndërkombëtar.

Profesor Tuncer ka doktoratë nga Universiteti Kulturor i Stambollit në të drejtën biznesore dhe LLM nga Universiteti i Stambollit, i ranguar në mesin e 100 universiteteve më të mira në botë.

Përvoja në mësimdhënie dhe hulumtim e Professor Tuncer është në universitetet si në vijim:


•    Profesoreshë në Kolegjin ESLG për pesë vite;
•    Kryesuese e Fakultetit Juridik në Universitetin Nisantasi;
•    Profesor Asistent në Universitetin Teknik të Stambollit në departamentin e të drejtës detare;
•    Kryesuese e departamentit të të drejtës biznesore dhe detare, Universiteti Amerikan në Qipro;


Disa nga publikimet e përzgjedhura të Profesor Tuncer janë paraqitur mëposhtë:


•    Tuncer, A., International Symposium on Regional and Global Dynammics, Izmir University, 2011;
•    Tuncer, A. International Security Second Symposium, Beykent University Strategic Research Center;
•    Tuncer, A., ’Freedom of Expresssion in Broadcasting’’, Journal of Social Sciences 3 (2), 2009, 67-81
•    Tuner, A. “Narcoterrorism’’, Journal of Social Sciences 3 (1), 2009, 53-65

 

Orët e konsultimeve: Me termin

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës...më shumë...

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...