Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New University”, në Slloveni, prof.dr Visar Hoxha, ka mentoruar temën: “Renovimi i qëndrueshëm i ndërtesave në Kosovë”, e studentit të dokturaturës Fuat Pallaska.

 

Fuati ishte studentit i doktoratës në universitetin e lartpërmendur slloven, teksa anëtarë të komisionit ishin profesorët e njohur nga Sllovenia, prof. dr Bojan Grum dhe Prof. dr. Kresimir Puharic.

 

Komisioni ka vlerësuar lartë punën e studentit në fjalë dhe mentorit të temës së diplomës, duke thënë se nga ky kërkim shkencor nga nxjerrë konkudime tejet profesionale që do të shërbejnë në fushën e renovimit të qëndrueshëm në Kosovë.

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs pë regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2022-2023

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG Nr.prot. 1678, të...më shumë...

Të drejtat e studentëve

Të drejtat e studentëve si pjesë e projektit "Rritja e pjesëmarrjes së...më shumë...

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme të sigurimit të cilësisë në Kosovë

Rritja e pjesëmarrjes së studentëve në proceset e brendshme dhe të jashtme...më shumë...