Pse duhet studiuar në programin Menaxhimi i Patundshmërive dhe Infrastrukturës

  • Aftëson kandidatët të jenë udhëheqës në sektorin e ndërtimeve;
  • Sektori i ndërtimeve është kontribuesi më i madh i ekonomisë kosovare dhe punëdhënësi më i madh;
  • Sektori i ndërtimeve është tërheqësi më i madh i investimeve të huaja sipas Bankës Botërore;
  • Profesion shumë profitabil dhe tejet unik që vetëm ESLG e ofron;
  • Mësim i fokusuar në hulumtim, projekte dhe analizë;
Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

Ish-studenti Albion Sutaj, histori suksesi për Kolegjin ESLG

Ne e matim cilësinë me suksesin e ish-studentëve dhe studentëve tanë...më shumë...

Sukseset e Kolegjit ESLG si pjesë e UBT-së në fushën e hulumtimit nuk kanë të ndalur!

Hulumtimi i radhës i profesorit të Kolegjit ESLG Dr. Visar Hoxha me...më shumë...

Ish-studenti i ESLG-së, Sazan Isufi përfundon programin e dytë master në Hamburg University

Suksesi i studentëve dhe ish-studentëve tanë është treguesi më i...më shumë...