Pse duhet studiuar në programin Juridik të Kolegjit ESLG

  • Merr diplomë sllovene nga Nova Univerza Slloveni të njohur në tërë shtetet e BE-së;
  • Pas përfundimit rreth 80 % e studentëve kanë fituar bursa master në universitete amerikane dhe evropiane;
  • Mësim modern me profesorë tejet bashkohor me doktorata nga SHBA dhe shtetet e BE-së;
  • Zhvillon shkathtësitë e analizës kritike dhe hulumtimit;
  • Mësim i fokusuar në analizë dhe jo memorizim;
  • Mundësi e kalimit të një semestri në Slloveni;
Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

Ish-studenti Albion Sutaj, histori suksesi për Kolegjin ESLG

Ne e matim cilësinë me suksesin e ish-studentëve dhe studentëve tanë...më shumë...

Sukseset e Kolegjit ESLG si pjesë e UBT-së në fushën e hulumtimit nuk kanë të ndalur!

Hulumtimi i radhës i profesorit të Kolegjit ESLG Dr. Visar Hoxha me...më shumë...

Ish-studenti i ESLG-së, Sazan Isufi përfundon programin e dytë master në Hamburg University

Suksesi i studentëve dhe ish-studentëve tanë është treguesi më i...më shumë...