Organet e Kolegjit

Organet akademike të Kolegjit janë:

 

- Bordi Menaxhues;

- Këshilli Akademik;

- Senati;

- Komisionet në nivel të fakulteteve dhe Kolegjit:

    - Komisioni për Cilësi;

    - Komisioni për Etikë dhe ai Disiplinor;

    - Komisioni për Studime;

    - Komisioni i Habilitimit;

    - Komisioni për Publikime dhe Hulumtim; 

    - Komisioni për Ankesa Akademike;

 

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës...më shumë...

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...