Akademia Verore 2020

Kolegji ESLG, pjesë e UBT-së, do të mbajë Akademi Verore me temën kryesore: “Sustainability and Real Estate Management”, në kuadër të Festivalit “Global UBT FEST 2020”.
 
Aktivitetet e kësaj akademie do të fokusohen kryesisht në administrimin e pasurive të paluajtshme, ku do të ligjërojnë ekspertë të shumtë, si dhe profesorë të kësaj fushe.
 
Akademia do të fillojë punime virtualisht më 27 korrik 2020, deri më 1 gusht 2020, teksa aplikimi për të marrë pjesë është hapur.
 
Linku për aplikim: https://forms.gle/h9u1bMd9eDZqsddj7
 

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës...më shumë...

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...