Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës 10/09/2020, Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik 2020-2021 në programin master të akredituar nga Agjencia Kosovare e Akreditimit:1.    Menaxhimi i Patundshmërive dhe Infrastrukturës Master (MA);

Të drejtën e pranimit në programin master e kanë të gjithë ata që kanë kryer me sukses studimet themelore baçelor apo të cilët kanë kryer studimet themelore me sistem 4 apo 5 vjeçar dhe kanë notë më të lartë mesatare se 7.5 nga studimet themelore.Nëse kandidati posedon përvojë të punës prej më shumë se 3 vjet në fushën e kompetencave të programit, atëherë kriteri i notës mesatare do të revokohet.
 

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinjë 2021-2022

Në bazë të vendimit të rektorit të Kolegjit ESLG, të datës...më shumë...

Profesori i ESLG-UBT, Visar Hoxha mentoroi disertacionin e doktoratës në universitetin slloven

Profesori i ESLG-UBT, njëherësh profesor edhe në Universitetin prestigjioz “New...më shumë...

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...