Hulumtimi i përbashkët ndërmjet Kolegjit ESLG dhe NTNU

Hulumtimin e përbashkët ndërmjet profesorëve të Kolegjit ESLG Prof. Asoc. Dr. Visar Hoxha (Kolegji ESLG) dhe atyre të Norwegian University for Science and Technology Prof. Dr. Tore Haugen (NTNU), Prof. Svein Bjorberg (NTNU) dhe Prof. Dr. Alenka Temeljotov Salaj (NTNU) me titull “Developing sustainable energy efficient buildings – a transnational knowledge transfer experience between Norway and Kosovo” të publikuar në një nga revistat më prestigjioze me impakt faktor tejet të lartë Studies in Higher Education Vëllimi 45 Botimi 2 mund t’a shkarkoni në linkun https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/03075079.2018.1534094

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...

Akademia Verore 2020

Akademia Verore me temën kryesore: “Sustainability and Real Estate Management” do...më shumë...

Kolegji ESLG dhe IETL me marrëveshje bashkëpunimi

Kolegji ESLG dhe Instituti për Ekonomi të Tregut të Lirë nënshkruan...më shumë...