Hapet thirrja për pranim të abstrakteve për Konferencën Ndërkombëtare “CIRRE 2020”

Hapet thirrja për pranim të abstrakteve për Konferencën Ndërkombëtare “CIRRE 2020”

Kanë filluar përgatitjet për organizimin e Konferencës Ndërkombëtare “CIRRE 2020”, me ç’rast është hapur edhe thirrja për pranimin e abstrakteve për të gjithë hulumtuesit shkencorë, të cilët duan të bëhen pjesë e kësaj konference.

Pjesë e kësaj konference mund të jenë ligjëruesit e Kolegjit ESLG dhe Kolegjit UBT, dhe ligjëruesit e institucioneve që i janë bashkuar UBT-së, ata të Kolegjit “Dukagjini” dhe Kolegjit “Arbëri”.

Për të shkëmbyer informacione me studiues të tjerë pjesëmarrës, të interesuarit, çoftë studentë apo ligjërues, duhet të kenë të paktën 1 vit akademik si kusht për të marrë pjesë në këtë konferencë.

Konferenca Ndërkombëtare “CIRRE”, do të mbahet më 17-18 shtator 2020, organizohet së bashku me universitete me renome ndërkombëtare, teksa mbahet në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Enshede të Holandës. Konferenca do të shtrijë aktivitetin e vet në mbi 10 fusha studimi.

Për më shumë detaje, klikoni në: www.cirre.eu dhe http://www.cirre.eu/program/.

Kolegji ESLG është i përfaqësuar në Komitetin Shkencor të Konferencës. Ju lutem shihni http://www.cirre.eu/committee

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të dashur studentë!

Ju mirëpres të gjithëve në vitin e ri akademik! Si Kolegj ESLG presim me padurim që të bëhemi partner me juve në këtë udhëtim të përbashkët emocionues dhe kualitativ drejt zgjerimit të horizonteve të reja të dijes dhe shkencës. më shumë...

Welcome to

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2020-2021

Kolegji ESLG shpall konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik...më shumë...

Akademia Verore 2020

Akademia Verore me temën kryesore: “Sustainability and Real Estate Management” do...më shumë...

Kolegji ESLG dhe IETL me marrëveshje bashkëpunimi

Kolegji ESLG dhe Instituti për Ekonomi të Tregut të Lirë nënshkruan...më shumë...