Ish-studenti Albion Sutaj, histori suksesi për Kolegjin ESLG

Ne e matim cilësinë me suksesin e ish-studentëve dhe studentëve tanë në tregun e punës, ku edhe janë mirëpritur dhe e kanë gjetur veten mijëra studentë tanë.

E një histori suksesi është edhe studenti ynë, Albion Sutaj, i cili në përmes studimeve në Kolegjin ESLG, në bashkëpunim me Nova Univerza, në Slloveni, si dhe me Fakultetin e Shkencave kompjuterike dhe Inxhinierisë në UBT, ka fituar shkathtësi menaxheriale, të cilat po i shfrytëzon tash në baza ditore.

“Unë kam fituar njohuri dhe shkathtësi menaxheriale e teknike, të cilat më ndihmojnë në udhëheqjen e Velez Managed Services, në Kosovë, që është lider në nivel global në ofrimin e Managed Sevices në IT dhe është prezent në 180 vende të botës”, tregoi Albioni.

Sipas tij, forma e mësimdhënës dhe mësimnxënies tek Kolegji ESLG dhe UBT kanë qenë dhe janë të standardeve ndërkombëtare, gjë që edhe tregon se pse këto dy institucione tani dhe janë në një ombrellë.

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

Ish-studenti Albion Sutaj, histori suksesi për Kolegjin ESLG

Ne e matim cilësinë me suksesin e ish-studentëve dhe studentëve tanë...më shumë...

Sukseset e Kolegjit ESLG si pjesë e UBT-së në fushën e hulumtimit nuk kanë të ndalur!

Hulumtimi i radhës i profesorit të Kolegjit ESLG Dr. Visar Hoxha me...më shumë...

Ish-studenti i ESLG-së, Sazan Isufi përfundon programin e dytë master në Hamburg University

Suksesi i studentëve dhe ish-studentëve tanë është treguesi më i...më shumë...