Sukseset e Kolegjit ESLG si pjesë e UBT-së në fushën e hulumtimit nuk kanë të ndalur!

Hulumtimi i radhës i profesorit të Kolegjit ESLG Dr. Visar Hoxha me titull “Measuring embodied CO2 emission in construction materials in Kosovo apartments” publikohet në revistën prestigjioze me impakt faktor të lartë International Journal of Building Pathology and Adaptation pjesë e Emerald Publishing. Hulumtimet e profesorit Hoxha tejkalojnë edhe të arriturat hulumtuese të profesorëve norvegjez për nga numri i publikimeve për 1 vit. Profesori Hoxha është bartës i programit më unik të studimeve master Menaxhimi i Patundshmërive dhe Infrastrukturës (MA).  

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

Ish-studenti Albion Sutaj, histori suksesi për Kolegjin ESLG

Ne e matim cilësinë me suksesin e ish-studentëve dhe studentëve tanë...më shumë...

Sukseset e Kolegjit ESLG si pjesë e UBT-së në fushën e hulumtimit nuk kanë të ndalur!

Hulumtimi i radhës i profesorit të Kolegjit ESLG Dr. Visar Hoxha me...më shumë...

Ish-studenti i ESLG-së, Sazan Isufi përfundon programin e dytë master në Hamburg University

Suksesi i studentëve dhe ish-studentëve tanë është treguesi më i...më shumë...