Ish-studenti i ESLG-së, Sazan Isufi përfundon programin e dytë master në Hamburg University

Suksesi i studentëve dhe ish-studentëve tanë është treguesi më i mirë i nivelit të përkushtimit tonë ndaj studentëve tanë, të cilët menjëherë pas studimeve shndërrohen në histori suksesi për veten, institucionin tonë dhe Kosovën.

Ish-studenti i Programit Juridik dhe ligjëruesi i Kolegjit ESLG, Sazan Isufi përfundoi programin e dytë master në të Drejtën Komerciale, në Bucarius Law School, në Hamburg University.

Të nderuar studentë e ish-studentë të ESLG-së, faleminderit që jeni ambasadorët tanë më të mirë!

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

Ish-studenti Albion Sutaj, histori suksesi për Kolegjin ESLG

Ne e matim cilësinë me suksesin e ish-studentëve dhe studentëve tanë...më shumë...

Sukseset e Kolegjit ESLG si pjesë e UBT-së në fushën e hulumtimit nuk kanë të ndalur!

Hulumtimi i radhës i profesorit të Kolegjit ESLG Dr. Visar Hoxha me...më shumë...

Ish-studenti i ESLG-së, Sazan Isufi përfundon programin e dytë master në Hamburg University

Suksesi i studentëve dhe ish-studentëve tanë është treguesi më i...më shumë...