PRANIMI I DIPLOMËS SLLOVENE NGA STUDENTJA ELJESA ARIFI

Më 18 gusht 2017 studentja e Kolegjit ESLG Eljesa Arifi pranoi diplomën sllovene te lëshuar nga European Faculty of Law nga New University pas studimeve në programin e validuar të European Faculty of Law të New University nga Sllovenia i cili implementohet pranë Kolegjit ESLG me vendim 413/16 të Këshillit Shtetëror të Cilësisë së Republikës së Kosovës.

Studentja Eljesa Arifi ka studiuar në Kosovë pranë Kolegjit ESLG në programin e validuar Menaxhimi i Patundshmërive dhe Infrastrukturës (BA) dhe në fund ka marrë diplomën sllovene nga New University të njohur në tërë Bashkimin Evropian.

Me këto diploma të validuara edhe në Kosovë studentët e Kolegjit ESLG fitojnë përparësi konkurruese si në tregun vendor gjithashtu edhe atë ndërkombëtar.
 

Prapa

Fjalimi i rektorit

Të nderuar studentë, të nderuar kolegë!

Është kënaqësi e imja që t’ju prezentojë idenë e krijimit të një institucioni të ri akademik në Prishtinë, Kolegji ESLG. më shumë...

Welcome to

FJALIMI INSPIRUES I DEKANIT TË KOLEGJIT ESLG

Dekani i Kolegjit ESLG mbajti një fjalim inspirues për studentët e diplomuar...më shumë...

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË KOLEGJIT ESLG

Në ceremoninë e diplomimit fjalimin hyrës e mbajti Ministrja e Integrimit Evropian...më shumë...

ANALIZË E EFIÇIENCËS SË ENERGJISË SË PALLATIT TË DREJTËSISË

Më 31.01.2018 studentët e Kolegjit ESLG vizituan Pallatin e Drejtësisë për...më shumë...